neljapäev, august 25, 2016

Pettusskeemidele, paharetile EI saagi miskit teha

Sain veebikonstaabli Maarjalt mõni minut tagasi vastuse, kuna nad jäävad meie õigusruumist väljapoole ja me ei saa neid seetõttu kohtu ette tuua. 
Pöördusin ise ka veebikonstaabli poole küsides ka, kas pettuskirja pahategijaid on üldse võimalik tabada. 
Ja mu sõbranna Piretile soovitas konto paroolid vahetada... 

Minu jaoks on vastuolulist siin suhteliselt palju. Eile kuulsin raadioski hoiatus uue pettusskeemi eest ning ohvritel soovitati kindlasti politsei poole pöörduda. Kuid mida pöördun, kui ollakse võimetud pettureid tagaajada... 

Minu gmailikonto on  nüüd peaaegu taastatud. Uued kirjad vaid postatavad prügikasti, postkast mitte üht... Tunnen end nagu e - prügal, tuhnin prügikastis otsides uusi armastuskirju   :) Usun, et seegi laheneb... 
Kontod on mul võimalikult palju turvatud.  Soovitan teile kõikidele, vaadake kontod üle! Me saame ise vaid end kaitsta e-rünnakute eest! Ja see ka pole 100 %...

Sain ise teada oma kontol tuhnides, et häkitud ja  konto kustutatud oli Roomas...
Kõige parem nali on see, et lollid petturid olid mulle endale teistele kontodele saatnud abipalve. Ausõna, naersin südamest kõige halva keskel.  Tänagi veel küsitakse, kas mul on korras ja kus ma tegelikult olen.

Kordan: minuga on kõik korras. Olen kodus. Rahakott ja dokumendid on ka kodus. St Eestis, Kaagveres :)

1 kommentaar:

tiia ütles ...

PS Raadio ütles veel, et selle pettusskeemi osalisteks saavad tuntud inimesed... Pean leppima vist, et olen häkkijatele ka juba tuntud :P