reede, september 23, 2016

Elu teeb jätkuvalt vingerpusse - kohe iga päev :)

Ja nii ongi, et elu teeb päevast päeva vingerpusse. Ja me ei tea kunagi, mis järgmine päev või hetk võib meile tuua.

Pidin täna ja homme küll Tallinnas olema, oleksin ka öömaja saanud, kuid me Katariinaga ei läinud ette, et asjasse sekkub sõber Palavik. Mina olen terve, aga Katariina on paraku tõbine. Tööandjana ei saa ma siiski inimest haigest peast tööle kamandada. Ja nii ongi. Üleöö ei oleks ma ka ühtki teist tüdrukut leidnud, kes oleks kohe saanud mulle appi joosta.
Loodan südamest, et Soome psühhodramaatik Sirkku teeb tulevikus veel midagi samal, ehk siis aksiodraama teemal.
Inimene peab tõesti oskama vahel ka kaotada, et midagi võita. Ja arvan, et ma võidan täna siiski hea tööpäeva Maarjaga, mõeldes Avatud Lavale ja tegeldes EPNÜ küsimusega - sealt saime ka midagi üllatavat teada.


Loodan siiski hiljemalt pühapäevaks jälle koju jõuda. Ja kõik ongi hästi - kuigi elu võib veel mõne vimka visata.

Kommentaare ei ole: