esmaspäev, detsember 19, 2016

IAT 2017

Viimaks omatigi - sain teada, et veel minu väike Mäksa vald rahastab mu isikliku abistaja teenust endiselt ja jätkuvalt. Nii nagu on olnud ja samas mahus, mis sel aastal.

Ootasin seda rahuldavalt sõnumit vallalt tegelikult novembri algusest. Jõudsin juba veidi paanikasse minna... 

Minu oma panus ehk rahastamine IAT-sse jääb ka seega samaks - kolmveerand eelarvest.

Muidugi, kui ma ei leia juhuslikult head ja sõbraliku sponsorit, kes usub minu toimetusi ja kes saab
ka ise minult kasu...

Raha on muidugi üks osa IAT-s, mis on loomulikult väga tähtis, kuid loodan ka, et selle raha saavad töötasuna super head isiklikud abistajad :) Loodan ja usun, et niipea ei peagi ma uusi isiklikke abistajaid otsima... Küll arvatavasti varsti saab olema praktikant , kes küsis ise praktikakohta...

Igatahes 2017 olen jätkuvalt kenasti hullumeelsena elus :) ;)

Kommentaare ei ole: