reede, detsember 23, 2016

Ratastoolid kuubis - järjejutt jätkub

Aasta algas ja aasta lõpeb ratastoolide jamadega kuubis.
Uskumatu lugu tuli välja nüüd, kui kirjutasin ITAK-i, abivahendite spetsialistile Andresele ratastooli ostmisest. Mõtle(si)n, et ehk saan ühe oma praeguse ratastooli ära osta.
Saaksin küll.
Kuid
sain üllatuslikult ja ootamatult teada, et üks ratastool kahest olevat augustis 2016 vahetatud tehniku ehk siis ITAK-i poolt, sest vanal ratastoolil olevat olnud raam katki. Olen küll rallija, kuid pole õnnestunud veel raami puruks sõita!
Veel  vastas Andres, et võib - olla mina EI panud tähele, et ratastool on vahetatud. Ja mu vana ratastool olevat maha kantud ja utiliseeritud.
On see nali või?!
Kuidas see saab sedasi olla.
 Arusaamatu.
Uskumatu.
Mina ja mu inimesed ei panud keegi tähele, et ratastool on uus... Vahetatud... Ja kumb ratastool...
Suvel, kui Kristiga käisime ITAKi vahet, siis eelviimati kord käies mu ratastool oli isegi kadunud. Aga ei pakutud asendus - ratastooligi, mida ma poleks niikuinii vajanudki... Järgmisel korral, kui sõitsime ratastooli järgi, andi mulle üles leitud  mu oma ratastool. Ei mingit vahetatud ratastooli!!!

Mul on tekkinud praegu mitu küsimust. Suhtlen abivahendite spetsialisti Andresega rahulikult edasi, kuid mitte enam nii kenasti. Ausalt ka. Praegu on minu meelest segadus ITAK-i firmas, mitte niivõrd minul. Olen väga kindel, et rallin ja jooksen oma vanade ja sobivate armsate  ratastoolidega. Ja üks ratastool kahest ongi maha kantud, siis olen ikkagi rahul oma vanade heade ratastoolidega. Siis peakski olema ju mul  üllatuslikult juba ratastool, kuigi utiliseeritud. Vahet ju pole...
Kuid kus ja kellel on siis vahetatud ratastool...
Ja kuidas saadakse ratastooli vahetada ilma läbirääkimisteta? Tehke, palun, ka see mulle selgeks...  Ehk ongi mu ratastool vahetatud, siis oskas küll keegi ratastooli valida geniaalselt ja ideaalselt täpselt minu soovide järgi minult küsimata... 

Muide, 2015 sügisel, kui tõesti uurisin võimalus   uue ratastooli saamiseks, ütles tehnik, et uued on kehvemad minu jaoks, et minu ratastoolid palju kõvemadki - st seni kuni saab veel parandada, rallike nendega edasi... Siis proovisin ka mitut ratastooli...

Hakka või kõndima, et need halenaljakad kuubid ükskord lõppeks :) :P

Kommentaare ei ole: