laupäev, veebruar 11, 2017

Uued tuuled TM Loovusel

TM Loovusel on ees uus ja põnev aeg. Saab praktikakohaks. Loodetavasti hetkel kahele inimesele erinevaid teid.
MTÜ-le ja minulegi on see ka põnev väljakutse ja omamoodi edasi minek. Areng.
Olen põnevil.
Praktikajuhendaja olen siiski ka juba olnud. Ma isegi ei mäleta mitu aastat tagasi... Aga hästi tubli praktikant Liisa lihtsalt kadus ära... See meenus mulle just täna. See oli seitse - kaheksa aastat tagasi... Ma ei teagi, kas ta lõpetaski kooli, või avastas, et valitud eriala pole ikka see, mis soovib... Nagu vahel tihti juhtub :) Noored, minu meelest, ei peagi kohe koolipingist tulles ülitäpselt teadma, mida nad tegelikult soovivad ja nii edasi.

Loodan ja usun, et nüüd nii ei juhtu!
Loodan ja usun, et ees on mitu toredat ja asjalikku kuud. Päris hea tunne, et saan oma kogemusi jagada.

Mis täpsemalt saab olema, sellest edaspidi.

TM Loovus on praktikabaasiks Tartu Tervishoiu Kõrgkoolile.

Kuid loodetavasti - usutavasti saab TM Loovus hakata andma tööpraktikat  Tartu Töötukassaga koostööd tehes. See ei ole veel siiski päris kindel, kuid siiski loodan südamest, et nii saab olema.

Seega , mul jätkuvalt mõte, kas töövõimereformi soodustused ja nii edasi ei võiks laieneda puudega tööandjale näiteks. Mõistan suurepäraselt, need, kes tõesti on juba tööandjad  (puudega tööandjad), on ise näinud vaeva ja higi selle saamiseks, kuid usun, et topelt võrreldes tavatööandjaga. Nad soovivad olla aktiivsed, olla inimressuss... Kõik sootustused ei peagi neile laienema. Isikliku abistaja teenus peaks küll rohkem olema kättesaadav...
Mul siinkohal polegi uut lisaks kirjutada.

Eh, mina nagu ei saa rahulikult toimetada oma ammutuntuid toimetusi - ikka mulle vaja nagu miskit uut, midagi veel :)
Uusi ja tundmatuid tuuli :)

Kommentaare ei ole: