neljapäev, juuni 20, 2019

Kallid lugejad, kui te ei soovi, siis ärge lugege mu blogi!

Mitte keegi EI ole kohustatud mu blogi lugema.

Sain lihtsalt kummalise sõnumi. Tõesõna ma EI saa pahaseks, kui kellelgi on targemalt teha, kui iga päev lugeda mu blogi. 😍  Lugemine on siiski igaühe vaba valik ja soov.

Mina ise loen vaid vahetevahel teiste blogisid - ja usun, et mitte midagi ei ole katki, kui ma ei loe sõpradegi blogisid iga päev. Ma lihtsalt ei jaksa - neid palju...

Siiski mul rõõm, kui keegi loeb ja hoiab mul silma peal.😉

Minu uue raamatuga on edaspidi samalugu - inimeste vaba  valik lugeda või  mitte lugeda.  Lugemist saate veel toetada veel 11 päeva Hooandjas https://www.hooandja.ee/projekt/kohvi-palun-jalaga Hetkel tundub, et summa vist ei saa täis... Kuid kõige kiuste raamat "Kohvi, palun jalaga" valmis niikuinii 😉

Blogimine ja raamatu kirjutamine on aga minu valik...😉

Kommentaare ei ole: