kolmapäev, juuni 19, 2019

Minu "anomaalsed" salvrätikud! 😂

Üleöö muutusid valged salvrätid roosaks.

Arvasin, et näen valesti või olen värvipime või vaim...

Roosa oli nii minulik...

Müsteeriumi lahendus ei olnudki nii põnev. Pigem mõtlemapanev.
Valged salvrätid olid roosa märkmepaberite peal, mille alla oli voolanud arvuti puhastusvahend.

Kassid olid uppi ajanud.

Aga mõelge nüüd edasi, millised ohtlikud asjad on kõige tavalisemad igapäeva pisiasjadki...
Mina küll poleks uskunud, et märkmepaber arvutipuhastusvahendiga reageerivad omavahel nii et valged salvrätid värvuvad roosaks. Märkmepaber ise pea valge st roosa värvita. 

Täna sain  südamest naerda. Telefonikõne ja küsiti, kas mul kinnistu ja järv ja mets... Alguses küsiti, kas olen Tiia ... Helistaja  oli Eveli, kes sattus ilmselgelt segadusesse, kui ütlesin, et ei ole... ja plahvatasin naerma - see tundus enneolematu naljana või uskumatu imena, mis võib ju sündida, kui mul juhuslikult ilnuks välismaa onu... Ega ma ei uskunud omi kõrvugi... Helistaja vabandas siiralt.
Mul tõesti ei ole aimu, mida ja kust midagi taheti...

Kommentaare ei ole: