kolmapÀev, juuni 19, 2019

Minu "anomaalsed" salvrĂ€tikud! 😂

Üleöö muutusid valged salvrĂ€tid roosaks.

Arvasin, et nÀen valesti vÔi olen vÀrvipime vÔi vaim...

Roosa oli nii minulik...

MĂŒsteeriumi lahendus ei olnudki nii pĂ”nev. Pigem mĂ”tlemapanev.
Valged salvrÀtid olid roosa mÀrkmepaberite peal, mille alla oli voolanud arvuti puhastusvahend.

Kassid olid uppi ajanud.

Aga mĂ”elge nĂŒĂŒd edasi, millised ohtlikud asjad on kĂ”ige tavalisemad igapĂ€eva pisiasjadki...
Mina kĂŒll poleks uskunud, et mĂ€rkmepaber arvutipuhastusvahendiga reageerivad omavahel nii et valged salvrĂ€tid vĂ€rvuvad roosaks. MĂ€rkmepaber ise pea valge st roosa vĂ€rvita. 

TĂ€na sain  sĂŒdamest naerda. TelefonikĂ”ne ja kĂŒsiti, kas mul kinnistu ja jĂ€rv ja mets... Alguses kĂŒsiti, kas olen Tiia ... Helistaja  oli Eveli, kes sattus ilmselgelt segadusesse, kui ĂŒtlesin, et ei ole... ja plahvatasin naerma - see tundus enneolematu naljana vĂ”i uskumatu imena, mis vĂ”ib ju sĂŒndida, kui mul juhuslikult ilnuks vĂ€lismaa onu... Ega ma ei uskunud omi kĂ”rvugi... Helistaja vabandas siiralt.
Mul tÔesti ei ole aimu, mida ja kust midagi taheti...

Kommentaare ei ole: