neljapäev, mai 14, 2020

Eilne päev

 Väikeses aias taas. Gristellaga. Minu suur väike sõber. Ta emme Ingrid ja Ants aitasid vaarikatele saepuru panna. Nüüd ei peaks ka vao vahele ka umbrohtu tulema ja on ehk ratastoolis parem rohida, olles ratastega vao vahel. 😉😊

Kodutundemäng jätkub ja edeneb. 😊😋 Tagatoa aknaalune sain teha ilusaks ning paremaks, soojemakski, usutavasti. Nii nagu olin ammu mõelnud... Roosast värvist oli mulle siiski vähe... Seda teadsin eelmine aasta kohe, et võib juhtuda nii... Minult on küsitud, mis mul viga on, et roosad seinad ei meeldi enam. Midagi erilist ei olegi juhtunud. Roosa on ikka lemmik. Kuid kui roosa värvi all on auguline sein, siis see ajab närvi küll. Pealegi akna alt tuli külma... Kuna seal on  ateljee, siis oli talvel päris võimatu tööd teha. Külm oli. Jalad kannatavad rohkem külma mul. Mulle ei meeldi, kui keha külmetab. Kolisingi ette tuppa maalima. Nüüd saan taas ateljeesse tagasi kolida 😋

Kommentaare ei ole: