reede, november 27, 2020

Olen nunnukas täna


 Mõni päev võib olla nunnukas. Näiteks nunnukas emme, kes ei loe moraali koguaeg ja nii edasi. Ja välimuselt näha - kahe suure krunniga nagu nunnu trits, mitte nagu vanamuti 😂 Aga miks mitte olla nunnu mutigi!!! See on samuti armas.

Täna sain olla taas veidikene lapsehoidja.     Nunnu lapsehoidja, kes lõi jalgpalli käega. Naabripoisilt (4 a) tuli kohe küsimus, kuidas tegid seda...😊 Oi, lapsed on ikka ja alati tähelepanelikult siirad.

Ausalt mulle aga ei meeldi olla proualik. Ma ei kanna proualikust välja. Ei ole kunagi kandnud. Mul käib külm judin läbi , kui keegi ütleb mulle proua... Olen mõelnud, et see proualik olemine on ka piirides, kuid piirid mulle ei sobi...Daamilikkusega saan aga mängida nunnukalt  😊

Praegusel pimedal  ja  eriskummalisel advendiajal  tuleb leida enda seest seda sära,  mis aitab säilitada rõõmsalt meelt.

Tänasest põleb me maja ees küla - jõulupuu. Paistab taas aknast. Juba 31 aastat. Minu meelest väikene kuusk oli jõulupuu esimestel jõuludel - siis olid küll rohkem näärid - kui olin siin oma exiga... Siis ei paistnud kuusk aknast tuppa... 

Nüüd hakkan Jõuluvanale kirjutama...😉


Kommentaare ei ole: