reede, märts 26, 2021

NB! Ettevaatust

 Avastasime Ingridiga, et google kalender on jaganud minu asju talle. Kusjuures mina ise ei ole mitte kunagi digitaalset kalendrit kasutanud, ei ole ühtegi üritust kirjutanud. Ma kasutan eluaeg paber kalender-märkmikke. Ma ei tea kogunisti, milline google kalender välja näeb. See nädal pole isegi neid sündmusi kuskil netis kellegagi jaganud, mis on praegu tema kalendris.  Ingrid ütleb ka, et ta pole oma kalendrisse miskit kirjutanud...

Päris kummaline. 

Justkui keegi soovib öelda, et ärge usaldage internetti ega innovaatorliku  süsteemi. Loodan siiski, et innovaatorlik areng ei ole nii kaugel, et  loetakse juba mõtteidki. 

Kui see kummaline asi ei poleks minu ja Ingridiga juhtunud, siis kahtleksin, kas uskuda... 

Palun hoidke oma privaatsust ja olge ettevaatlikud!

Kommentaare ei ole: