neljapäev, juuli 01, 2021

21 aastat IAT-d ja Kuldvõtmekest !!!

 Esialgu pidi mahtuma mu edasine elu heaolu vaid pooleaastasse. Täpselt nii pikk või lühike oli minu esimene A4-le kirjutatud projekt Tartu Maavalitsusele hooldekodu Härmalõng juhataja Vaike soovil. 

Täna usun, et minu kaitseinglid aitavad mul oma eluprojekti sujuvalt kulgeda ... kuni on võimalus kulgeda siin elus...   Ja leida oma elu ülesannet, mis ongi mu meelest enda täispotensiaali otsimine elades samal ajal rahulikult säraga. Jäädes iseendaks samal ajal aina kasvades... 

Suur tänu oma 204 lisakätele ehk 102 isikliku abistajale, kelle olemasoluga olen suutnud füüsiliselt püsida väga elus 😉💖 See on tohutult kaasa  aidanud mu vaimsuse kasvamisele. 

Suur tänu ametnikele, kes läbiaegade on suutnud mõista ja rahastada isikliku abistaja teenust! Kuigi siin on küll veel palju paremini ära teha... Ei ole päris nii nagu on olnud ametnikke ütlemisi, et andes Tiiale oma elu, siis tahavad seda ju kõik inimesed... 

Ja tahavadki. 

Sest igaüks elabki omaenda elu.

Mitte keegi ei saa anda teisele tema elu elamiseks. Ära võta saab küll. Vähemasti inimeste maailmas. 

Kuldvõtmeke ehk isikliku abistaja teenus on vaid abivahend elamiseks. Enda teostamiseks. 
Minule kui teenuse kliendile.
Isiklike abistajatele.
Ametnikele.
Ühiskonnale.

Nii lihtne see ongi. 
Sest igaüks on pisike rakuke  ISEOLEMISEGA suures süsteemis, mida nimetame ühiskonnaks. 

Mina armastan iseolemisi  ja ilusaid elusid.
Nendeta ei oleks  maailmas nii säravalt äge elada... 
Olen tänulik, et võin ja saan olla ise ka pisipisike loov rakukene.

Hoidkem omaenda Kuldvõtmekest taskus!


Kommentaare ei ole: