kolmapäev, juuli 07, 2021

6 tundi veel vaid Hooandja kampaniat

 Nüüd küll on tunne, et ime jääb sündimata... Jällegi...     https://www.hooandja.ee/projekt/eriti-eriline-eraelu-ehk-eeee

Küllap ei ole olnud taas õige aeg mul/meil Hooandja projekti jaoks...  Reklaam, reklaam... Muide, kui näiteks blogi lugejad oleks kandnud igaüks euro või viiskümmend sentigi, siis oleks ammu mitme kordne summa olemas... Aga ei. Mu blogi lugemine jääb  tasuta. Mis sest, et kirjutamine on töö, kuid ka mulle hobi. Nauding.

Ma usun, et minu/meie projekt EEEE on hea.

Lihtsalt see aeg meie ümber on selline, et inimesed kuidagi väsinud, ettevaatlikumad, rohkem ise... See on mõistetav. 

Toetajad , kes on meid toetanud,  siiski veelkord  aitäh kaasaelamise eestki. Teie ei kaota miskit...

Meiegi ei kaota tegelikult. 

Oleme rikkamad kogemuste võrra. 

Kommentaare ei ole: