teisipäev, veebruar 28, 2006

:)

tänane sinine esmaspäev, mis kohe vaheldub teisipäevaga, lubas kiiret ja põnevat aega tulevat. kalendermärkmik sai kellaaegu, tegemisi, minemisi jm sellist täis kahe nädala peale... :D see meeldib mulle!

aa, täna sain veel õnnesoovi neti - sõbralt, kellelt ma ei ootanudki õnnitlust. arvasin, et ta lihtsalt ei tea mu sünnipäeva. eksisin. tõesti see oli armas üllatus. südant soojendas.
laupäeval tuleb veel üks õnnesoov tartus. mu endiselt abistajalt liisult, kellega pole üle aasta näinud. nüüd kohtume wilde kohvikus. taaskord tõden, isikliku abistaja töö on omapärane, oma "bossi" e mind ei suudeta unustada ka pärast töösuhte lõppu. liisu oli ja on vist ainus abistaja, kes hakkas minu abistajana tööle ühel tingimusel: igakord kuhugile välja minnes teen ehk käsin tal teha endale meicapit :D
einoh!!! see tingimus oli mulle ülimalt meelepärane :)
jäin mõtlema, jagama omaette, kes on kes... ja mis on mis...
ma olen vist küll õnnele väga lähedal, sest mul ümberringi head inimesed. armastan kõiki.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

http://www.emichrysalis.co.uk/quicktime/sigur_ros/glosoli/index.php?version=7.030&bandwidth=150000