kolmapäev, veebruar 15, 2006

Hing on rahutu... On see talvemasendusest või paigalseisuhetkest...

Praegu vajan teistki isiklikku abistajat, umbes 70 tunniks kuus. Mu tubli abistaja Pille lihtsalt vajab rohkem tööst rohkem enda jaoks. Veel enam, et me töösuhe on õigepea aasta pikune, st et oleme saanud väga - väga - väga lähedaseks. See tähendab, et Pille jääb varsti vaid sõbrantsiks, kes usutavasti kunagi ei kao mu kõrvalt. Selline on isikliku abistaja töö minu juures - ikka ja jälle saab ja jääb isiklik abistaja mulle sõbraks, headeks tuttavaks.
Kui keegi siin, kes loeb minu mõtteid ja vajab tööd, siis võiks ta võtta ühendust. Vajan naissoost isiklikku abistajat, kes on keskmise jõuga, vaba- ja rõõmsameelne, kindlasti usaldusväärne ning kannatlik. Isiklik abistaja õpib töö ülesandeid minu endalt, aja jooksul. Tööaeg on liikuv, mis võib - olla nii kodus kui väljaspool kodu, täpselt selliselt nagu minu igapäevane nõuab. Tööaega saab alati kokku leppida. Kontakt ja lisainfo: saada mulle sõnum 5529317 või helista Pillele 56764950 (palun, mitte helistada Pillele lolli tegemise pärast :) )

Eile oli sõbrapäev. Tegelikult oli tore ja hea päev. Sain hästi mitmeid üllatavaid häid tervitusi. Kogesin taaskord, et mul on hästi palju sõpru. Ja ometigi soovin, et iga päev oleks sõbrapäev kõigile.

Kommentaare ei ole: