laupäev, veebruar 25, 2006

äh või päh, aga hakkan juba irooniliselt naerma :D ;)

mu luxi postkasti küsimus saigi täna, just praegu vastuse. kirja saatja oli ühe teise sõbra nimekaim. teate, hakkan juba kahe nimega meestest eemale hoiduma. veel parem kõigist a-tähega algavades nimedega meestest eemale hoiduma. saan neilt vaid kurbust ja hingevalu. mulle piisab.
nimelt, mulle kirjutas üleeile keegi A, et vajab sõpra. naine leidis teise armsama... ok, kirjutasin vastu, hästi minulikult mõistva kirja. et nii ja naa, et ehk saamegi kunagi sõpradeks, ei andnud mingit konkreetselt sõna. sest mind kergesti ei püüa kinni. ammugi paari mõne sõnaga kirja teel... püüdsin teda mõista. (aeg - ajalt tulevad mulle toetust vajavad kirjad võõrastelt, et nagu soovivad end tühjaks rääkida. mind on tänatud heade sõnade eest.)
täna õhtul vestlesime msn-s. tundus kummaline, et see A minust midagi ei tea. tahtis veel minuga kohtuda jne. püüdsin talle vähe haaval selgitada, kes olen... ta veel küsis, kas olen usaldusväärne ja aus. jutustasin hästi vabalt nagu alati. naljatasin ka. mul pole ju suhtlemisraskusi. ta ei lubanud mulle iial haiget teha. ja siis näitasin talle oma kodukat ja seda blogi. kolme minuti jooksul tuli kolme sõnaline vastus "valin teise naise" ning kadus msn-st.
äh
päh
mul pole sooja ega külma. vaid irooniline muie on mu suul. kuidas saab niiviisi.... kus see A sai minu luxi aadressi... igalpool, kus see emaili aadress on, on mu kodukas ka olemas. nad on avalikult, kuid kuskil pole emaili koduleheta. kas inimene ei vaevu isegi vaatada, kellele ta kirjutab...
on semudel naiste nälg tõesti niiiiiiiii suur?????????????????????????????????????? et mehed ei viitsi isegi naiste kohta käivad infot lugeda... ükskõik, kellele/mis nimele kirjutada - pea asi, et keegi on...
samas on mul tõeliselt hea meel, et see A ei olnud see A, keda arvasin olevat.

issanda loomaaed on ikka suur küll :D
a - tähtega algavate nimedega mehed minule ei sobi juba lapsest saadik seletamatul põhjusel. ometi põrkan just nendega kokku. saan igaühega isemoodi haiget... ja siiski nad on jäänud igaüks omamoodi hingepõhja...
aivarid, argod, andreid, allarid, aavod jt a-tähega algavate nimedega mehed... mis ma pean teiega küll tegema ;) :)
vist mitte midagi...
lihtsalt olema iseenda moodi ikka ja alati :)
see, et teile üks tiia ei sobi mitte millegiks ning ühe tiiaga võite enda meelest mängida igasuguseid mõistmatuid mänge, on teie probleem.
mitte minu.
küllap suhtlen elus veel mitme A-tähega algava nimelise mehega :D

Kommentaare ei ole: