esmaspäev, september 04, 2006

mariale ja teistele, kes soovivad teada gnld´t

Vabandan, et ma kohe ei näinud sinu kommi, maria! See on tore, kui mu jutt tekkitab põnevust! :) Tagasiside on rõõm mulle :) Ega keegi ei peagi kohe liituma - see pole eesmärk omaette . Ikka tuleb enne mõelda, MIKS teha ühte või teist. Kas see üleüldse sobib teile või ei.
Miks mitte tooteid proovida ja lihtsalt kasutada. Pean küll ütlema, et gnld liitunule on tooteid 20 % odavamad ja saab ise firmalt tellida.
On 2 võimalust: kas liitud nn kliendiks, kes kasutab / ostab vaid iseendale tooteid s o 690 EEK või mõtled kohe äritegevusele s o proplan´ile, mis on 995 EEK. Esimese variandi puhul saad ka hiljem liituda proplan´iga, hiljem tasuda veel 305 EEK (+ 690 EEK = 995 EEK). Mõlemal puhul kehtib 20 %-line hinna vahe.

Minu puhul on väga aus, kui liitute minu alt, kuna lugesite siit gnld kohta üldse. Olgugi, et keegi kuskil kunagi ehk on rääkinud sama asja... Ka mulle on varem rääkitud 3 korral, 3 erineva inimeste suust. Ma naersin, ma ei uskunud selle toimimisse. Järelikult ei olnud õige aeg ega õige koht.
Nüüd olen äris. EI, äri pole õige sõna minu jaoks. See on töö. Töö, milles saan ise valida kuipalju teen ja kuna teen. Töö peamiselt iseendaga. Ja kuna mul on head koostööpartnerid, kes näevad mind ennekõige inimesena, kes soovivad mind töös füüsiliselt abistada, siis ma ei näe põhjust, miks ma ei peaks tööd teha saama.
Kui liitute minu alt, moodustub minu/meie tiim, kus igalühel on võrdne võimalus minuga luua midagi uut ja originaalselt. see on loov töö.
Töötasu sõltub sellest, kuidas viitsite tööd teha.

Leppime kokku, et mõtlen infolehe välja, mille panen eraldi linkina üles. Siis on mul pisut kergem ja rohkem aega sinuga, maria/teiega , kes veel tahate gnld võimaluste kohta minuga rääkida, suhelda. Ja kindlasti, palun, kirjutage mulle emailile tiia@lux.ee. Siis juba otsustame, kuidas kaupa kätte saate või kas räägime pikemalt tööst/firmast. Ja kui mina ei oska veel kõigile küsimustele vastada, siis pöördume minu koostööpartnerite poole, kes gnld´s on kauem olnud. Ärge unustage, see on töö ja pole tööd , kus kõik on korraga selge. Kõik tuleb aja jooksul.

maria, palun kirjuta mulle mailile. Kindlasti saad minult lihtsalt osta ka :)

Tead, mis sa tegid? Tegid selle, et veensid mind, et ma ei kirjuta asjatult gnld kogemusi siia.
Aitäh sulle!

Ja arvage, mis ma praegu tegin kirjutades seda lugu :)
Vastus: tööd :)

Kommentaare ei ole: