kolmapäev, september 27, 2006

Merli sünnipäeval :)

Täna on Merli 12. sünnipäev :) Ma loodan ja usun, et tüdrukul on ilus sünnipäevahommik ja rõõmus päev.
Ilus päikegi paistab, mis teeb päeva säravamaks. Usun, et õde ja venna kallistasid ja õnnitlesid oma väikest õekest. Või mis väike õde Merli enam ikka on! :) Siiski noorem...
Merli sündis hommikul. Õhtul nägin teda. Minu juurde tulles oli neiu üleval. Nii kui
palatiuksel õe süles minu häält kuulis hüppas teki sees ja otsis mind - mulle ei tasu seega öeldagi, et sündinud väike inimene ei kuule ega näe ega ei saa aru. Ta kuule ja näeb ja mõistab, ainult omamoodi :)
Esimene üllatus oli tütre juustevärv - must :) Ma ei teadnud kedagi suguvõsas, vähemasti ei tulnud mulle meelde, kes oleks musta peaga...
Paari nädalaga muutus Merli linalakaks. See oli teine üllatus :) Aga mina ise olin lapsena valgede juustega.
Merli otsis mu lähedust vaatas suurte silmadega mulle otsa.
Hommikul küpsetas papa kooki. Küünalgi põles meil laual.

Nüüd pean minema toimetama.
Varsti sõidan taaskord linna. Kohtun Janaga, oma lapsepõlve sõbrannaga ja meie ühingu raamatupidajaga. Me pole aastaid vestlenud kohvi tassi taga, mõned head aastad oleme e-kirjade vahendusel suhelnud. Süda kohe põksub juba praegu tugevamini. Me olime päris lapsed, kui saime Janaga kokku ja kui ta hakkas iseenesest mänguhoos mind abistama - Jana oli 4 a ja mina 6 a umbes :)

Õhtul kl 18.00 on Atlantise konverentsisaalis GNLD põnev koolitus. Läbiviijateks Kauko ja Paula Hakala ja teemaks"KUIDAS SAADA 5 RUBY DIRECTORIKS?"-väga korralike kogemustega inimesed ja väga korraliku sissetulekuga Gnld-s. Minu jaoks võluv, kuidas tegutseda oma äriga või tööga - kuidas soovite - nii, et jõuda piisavalt heade tulemusteni.

Ilusat päeva kõigile :)

Kommentaare ei ole: