pühapäev, september 03, 2006

VAHUTASIN KÖÖGIS õhtu otsa

2 tundi tagasi keerasin LDC pudeli köögipõrandale. Mitte meelega. Lihtsalt pudel libitses jalgade vahelt vallades ära. Nu umbes 200 g voolas põrandale. Olin nõutu - esimene mõte oli: mis nüüd peale hakkan.
Ilus apeslsinivärvi vedelik.
Hea apelsinilik lõhn tungis ninna.
Ega midagi - püüdsin teelusikaga tõsta küllalt paksu vedeliku ehk LDC supikaussi. Kauss sai ääreni täis. Ok, siis pühkisin käterätikuga - haarasin esimesed ettejuhtuvad asjad appi. Papa andis kapis kaltse, sest avastasin LDC vahtu ei loputa kiirelt välja rätikust, sest vahtu oli kraanikauss ääreni täis :D (Meenus lapsepõlve Kaari raamatulugu, kus ta pesis vahus sokke :) )
Tantsisin jalgupidi LDC vahus poolteist tundi.
Pesin poole köögipõranda tahtmatult LDC´ga - õudselt puhtaks muutus. Jätsin pesukaussi puhastusvahendivee homsekski, et mõnel suuremal pinnal veel kasutada küürimiseks. Kuidagi kahju on nii suurt kogust vahendit lihtsalt ära vallada...
Ratastoolikummid said ka puhtaks sõides LDC´s!!!
Tegelikult kartsin varvaste pärast. Et mis värvi mu nahk taas muutub... Kreemitasin jalad lõpuks hoolikalt. Praegu on jalanahk roosat värviu ja normaalselt pehme.
Kui hommikuks on nahk veel olemas - ON GNLD PUHASTUSVAHEDID TÕESTI TIPP - TOPP !!!

Täna käis Pille mul külas. Näitasin talle põrsaroosasid jalgu. Aasta aega on olnud Pille hädas mu lillade varvastega - üleval on olnud alati küsimus, miks mu varbad lillad... vahel... just siis, kui olin midagi pestnud. Pille, kes on üldse igasuguse äri nagu GNLD´e suhtes väga vastuseisja, jäi peaaegu uskuma, et on head puhastusvahendid :)

Jälle reklaam :D Tegelikult see kõik pole reklaam. See on see, et olen leidnud iseendale uue eneseväljenduse, millega võin lõpmatult arenedada. Kui vaid tahtmist on. See on see, kuidas pesen enne pidu nõuid, kui varbad muutuvad sinilillaks... Ärge unustage, olen pidevalt paljajalu toas. No, mu jalad peavad olema sama ilusad nagu te käed ;)
Täna meeldib, et nahk, mis oli tunnikese kokkupuudes kuuma veega polegi nagu 100 aastase nahk kortsus. Alati on kortsus olnud. Praegu on mu jalad tõelise tibi jalad. :) ;) Ma ei liialda :)

Ma muidex täna tegin esimest korda elus ise endale näohooldust. Võttes appi vasaku käe ja mõlemad põlvedki. Ole loll, aga ole kaval!!!!!! Mul oli kahju, et peeglil on head ja kallid näokreemid jne ja mina pean ootama koguaeg kedagi, kes tuleb teeb mulle näohooldust... Ja nuputasingi välja, kuidas saan ise oma nägu hooldada :D
Küsimus iseendale, miks ma varem pole seda kaitsetanud?! Näiteks endale juba ennem teha näomaske...

Huvitav, millega mina veel ise toime tulen ??????? :D

Kui keegi ei usu, et GNLD hea on, proovigu ise tooded järele! Ma hea meelega aitaksin GNLD´e maailma sisse elada - see on omamoodi võluv maailm.

Aa Pille tõi Pühajärve pildid ka. Mu arvuti keeldub pilte näitamast.

Kõige armsam on rooosinupp, mille Pille kinkis. Maast leidis.

Kommentaare ei ole: