laupäev, september 02, 2006

lusti ja laulu töine laupäev


minu gnld nahahooldusvahendide peeglilaud :) tõesti siidjad head kreemid. enne kasutasin minimaalselt näohooldus näiteks, sest mulle tundus, et enamus ei kreeme ei lase õhku läbi v a ehk oriflame´i tooted, mida kasutasinm paar aastat tagasi. ja isegi need ei pääse gnld kreemidele ligi. nüüd näonahk hingab pärast puhastamist ja kreemitamist. nüüd nuputan, kuidas ise üksi olles saaksin nägu kreemitada. ehk kuidagi põlvega, sest jalalaba näo juurde enam ei tõuse nagu kunagi lapsena...

pool päeva mässasin elamises toimetustega. anitaga koristasime ja pesime. muide, wc-pott muutus lumivalgeks justkui uueks gnld disinfectant´iga. ja väga meeldiv lõhngi hõljus õhus. ei olnu kloorihaisu, mida ma isiklikult vihkan, kuid mida on igas poes müüdavas puhastusvahendis kasvõi pisut mu teravale ninale.
vähemasti sai hingada.
ja pesupulber g1 - noh minu wc ja dsuhssiruumis hõljub praegu puhas värske õhk.
wc-potis kadusid kõik nõmedad kollased veetriibud - tekkiv rooste.

siis sain piretilt sõnumi: tule msni. läksin jutlema. piret nagu lõõmas rõõmust!!!!!
piret (noppisin pireti paremad ütlused vestlusest välja, meil oli pikk msn-i vestlus, ta on mu esimene klient ):

- super 10 on lihtsalt super!!!!
- praegu poleerisin põrandat just lõpetasin st.parketti tulemus on näha tunni aja pärast.aga jätsin nimelt osa poleerimata et näha kas on vahe sees
- tead kui uskumatu.ma koristasin ja nuhtlus mul ikka elektripliit mis ära kõrbenud
ja panin super 10 pesukäsnale.ja hõõrusin kergelt kõrbenud pinda.lasin seista ja veel veits hõõrusin.ja läks jube kergelt puhtaks.
- kartsin käte pärastet miskit juhtub..sest mulle kummi kindad ei meeldi
ja ma neid ei kasutapesen ikka paljaste kätega
- kujuta ette mis hais on domestoselcifi elab veel üle..aga super 10 on nii hea lõhn.ja tegelikult - tead sa võid sed minu teksti kasutada reklaamina, kui tahad. aga ma olen sõnatu.muidu ma nühkisin pliiti nii et vähe ei olnud.olin kogu oma keha jõuga treedist nuustikukallal.ja nühkisin.
- ja pärast kreemitasin oma käed.aujumal sõna need tooted on seda hinda väärt

- tavaliselt pühin parketilt niiske lapiga tolmu..nüüd niisutasin lappi super 10 lahuses.ja poleerisin selle fantastic vahendiga..ja jätsin nimelt osa põrandast poleerimata et näha kas on erinev..ja ausõna super tulemus - kuivanud veetriipe pole mitte ollagi.no tõesti.head tooted ma olen jumalst rahul ja mõelda et nad on nii hea lõhnaga

ma tundsin, et piret lõõmas siirast rõõmust.
mõistsin, et olin taas natukenatuke head teinud kellegile :)

ise pühkisin super10 lapiga tolmu. arvutilaud sädeleb kuidagi :)

täna sai tehtud maarjaga leenu sisseastumisavalduse blankettki.

eile õhtul tabas mind positiivne shokk :D sirli soovis tellida minult maali. ups!!!!!!!!!!!!!!!!!! vaatasin tükkk aega msn-i ega ei saanud mitte mõhkugi aru. ma ei tea üleüldse, kui kallis olen ja kas minu tööd ongi müüdavad... kuigi maalimisühingu jaos pean selle mõttega enam -vähem harjunud olema. aga kellegi koju maalida - ooooo :)

ja kuna mul jääb aega veel armastust igatseda ;) tegelikult see ongi armastus mu ümber. palju armastust.

ka lastele saatsin eile sõnumeid. uue kooliaasta puhul. loodan südamest, et hea jõudis nendeni.

lootus ja armastus ja rõõm
muret on niikuinii...

Kommentaare ei ole: