neljapäev, september 28, 2006

Uskuda või mitte uskuda ;)

Ma ei suuda uskuda, mis mu ümber toimub. See kõik, mis mu ümber tänagi toimus, on liialt uskumatu, et olla tõsi.
Kardan.
Ma ei ole harjunud, et enam - vähem kõik pagana hästi on. Ja ma ei tohi harjuda ka. Valvsust ei tohi kaotada. Muidu tuleb jama. Alati on nii olnud.... jäävad järele pisarad ja valu. Soovin kordki elus, et see e
Sain esimese vastukaja GNLD veel tundmatult inimeselt . Lihtsalt saatsin e-kirja, pakusin võrdsevõimalustega lisatööd. Tagasiside polnudki negatiivne. :) Seega, see innustas mind edasi tegutsema, mi - siis - et kuu jooksul tööotsijatelt ainus üks tagasiside. Pole hullu! Pakun ainult üht lisaraha teenimise võimalust vahetevahel. Inimeste oma vaba valik, kas nad soovivad seda pakkumist või mitte.
Täna veendusin taas, et G1 pesupulber on hea. Olen mitut riideasja pestnud nüüd G1-ga, ja täna avastasin värvitoon muutub endiseks. Muidugi vanad plekid jäävad, sinna ei saa parata. Valge öösärk on valge, mitte hallikas valge. Näiteks.
Veel olen kogenud, kui päeval pole aega toidulisandeid süüa, siis puudub kehas miski, olemine ei ole see, mis olema peab. Täna tegi nimelt, et olin toidulisandideta päev otsa. Tõesti olen praeguseks kellaajaks rohkem loid kui kuu jooksul, mil olen toidulisandeid neelanud. Hetkel imen siiski all c vitamiini, mis on kommi asemel :D
Ja kevadel teeme Monikaga katse, mille tulemit loodame ennesurma näha :D Paneme super10 pudeli kompostihunniku lagunema ja vaatame mitme aastaga laguneb. Kas lagunebki mõne aastaga või on see pettusejutt? !
GNLD on katsed ja proovimised, muidu ei suuda uskuda. Siiani ei ole mina küll GNLD´s pettunud!!!
Eile mõtlesin koolitusel, et mina ei tea küll ühtegi teist töökohta, kus nii palju naerdakse koolitustel ja kallistatakse. Aga see on armas! Nohjah, v a minu oma isiklik abistaja töö :D

Siis kõnelesime Pillega mobiilis ühingu järgmisest infopäevastki. Kui midagi ise ära ei rikku, siis peaks tulema tore infopäev Tartus. Meid toetavad Karel ja Tiit. Tegeleme ruumi otsimisega juba üle nädala. Üleüldse naudin ühingus tegutsemist :) Meil sõbralik ja asjalik õhkkond. :)
Siis vaatasin emaile ja lugesin paar korda pr Luule Tiirmaa kirja. Ma ei suutnud uskuda, mis palve tal me ühingule on!!! :) Arvasin, et mu silmad valetavad tähtede kokku lugemisel. Meilt paluti abi gümnaasiumiastme perekonnaõpetuse õpiku koostamisel . See on väike pannus, kuid samm edasi ühiskonna arengule. Mul on juba sellestki tohutu suur rõõm, et erivajadustega perede teema saab õpikus olema. Viimaks ometi...

Siis veel.
Mõni päev tagasi sain meeletult armsa e-kirja Kristilt, kes leidis juhuslikult mu kodulehe. Lugesin ja nutsin lausa. Aa tegelikult nimi oli kuidagi kuskilt hästi tuttav. Nüüdseks tean, et mu mäluga on ka ok - Kristi töötab KUKU raadios. Kuid ta ei soovinud minuga tutvuda kui meedia töötaja, vaid lihtsalt niisama. See on ka armas ja vahva!
Nali, ta arvas siinsest päevikust loetuna, et kuulan vaid ELMARIT. Võib - olla arvate teiegi niiviisi... Kuid kuulan palju KUKUTKI :) ja rohkemgi, kui ELMARIT :)

Tänasest oli veel mitu head uskumatut hetke.

Näpistage mind ja öelge, et ma ei näe und! Hea ja rõõm on tõsi. Reaalselt.

Nohjah, oli ka pisut kehvemaid hetki tänases . Neidki ma ei tea, kas uskuda või mitte.
Tasakaal peab ju olema hea ja halva vahel. Vastasel juhul tuleb tõsimeeli kartma hakata...

Kommentaare ei ole: