kolmapäev, september 13, 2006

Täis tööpäev :)

Poolik kuu särab kummaliselt aknast :)
Õhtl kell 8 on juba pime. Sügis. Tegelikult ma ei igatse sügist, kuigi ta on olnud eluaeg mu lemmikaastaaeg ühel põhjusel - ta sama tujukas kui mina. Ah et ma ei ole tujukas, ütlete! Teate, avaldan saladuse, olen küll tujukas, kuid peidan tujud enda sisse tavaliselt :) Võite aimada küll, kui olen nukker või solvunud, kuid püüan särada :D ;)

Lakisin maale esimest korda elus!!! Loodan, et õnnestus! Eks ka maalimisega tuleb enesekindlus ja kogemus aja jooksul.Ehk aasta pärast on mu esimene näituski juba toimunud. Mitte vaid aknalaual nagu hetkel. Lakk kuivab.

Vahetevahel mõtlen, et olen poole eluaja lihtsalt maha molutanud, mitte maganud. Magamine on vajalik ja kasulik tegevus. Mollutamine on mitte midagi tegemine. Ootamine, et ehk tuleb parem aeg ja küll ma siis teeksin. Ei tule ju seni parem aeg, kui ise ei tee selle nimel miskit.
Teha tuleb.
Teha tuleb enda pärast. Sügavuti. Ja ikka enda pärast. Kui iseendale on see parem tehtud, saad teistegile teha parima.
Lihtne reegel , siiski kõige raskem sageli.

Tegelesin natu gnld´ga. Ausalt, pisut kardan küll võhivõõraste arvamust minust kui sellisest... Arvamus on nende probleem, kes ei võtta ega mõista antud võimalusi. Jagan vaid oma toimivaid kogemusi ja võimalusi, inimeste vabavalik, kas nad võtavad need võimalused vastu või valivad teised võimalused, mis tunduvad paremad. Igatahes loodan aasta pärast näha oma meeletult head tiimi. Minu tiimi ja minu kliendiks lihtsalt jäävad arvastavasti need, kellel on maaailma mõistmist üle keskmise. Ma küll ei ole iialgi mõistmist mõõtnud, aga seda on tunta igal sammul.
Mind taheti aasta tagasi ka tiimi - naersin siis. Praegu mõtlen, et gnld võimaluste pakkujad nägid mind kui võimaluste kasutajat mitte ratastoolis olevat äput, kes ei tule toime. Nüü on sama, kuid vastupidi.

Me ühingul on reedel esimene infopäev. Seegi tekkitab paar külmavärinad... Ega tulijaid pole palju... Minu meelest on harjumus, mugavus jne... Sellest homme ehk pikemalt.

Leiaksin nüüd isiklikke abistajaid juurde, oleks kõik kuidagi kindlam.

Ehk olen endale liig suure koorma võtnud???
See on parim.
On vähem igatsusi...

Kommentaare ei ole: