neljapäev, september 07, 2006

Imede teel...

Olen kohutavalt rõõmsas rahulikkus tujus. Käisin täna Tartus taas. Päeval shoppasin. Õhtul olin gnld-l järjekordsel ärikoolitusel. Atlantises. Tegelikult eile hilisõhtul mõtlesin veel, et jääb taas minemata, sest ma ei näinud ühtki varianti, kus öö olla või kuidas koju jõuda....
Kodus olen nüüd siiski.
Imeline lahendus tuli sealt, kust lahendust kõige vähem ootasin.! Oma tiimi inimestelt. Aitäh Sirlile ja Rolandile! See oli mulle uskumatu lahendus! Kuigi see võib tunduda normaalne - auto ja juht... Tahes või tahtmata hakkan uskuma, et GNLD on firma, mis/kes hoolib ennekõige inimesest ning alles siis tulevad teised nüanssid...
Ja te veel ütlete, et tööandjad ei ole mõistjad :) Küllap on mittemõistjaidki. Aga kas pole teatud osa aga puudega tööotsijas negatiivsuses, et mina küll ei tule kuidagi toime...
GNLD on posiitivne näide.
Maarika võttis mu senior manaseri märki saali ees vastu. Mu ratastoolikumm kolmandat korda läks tühjaks, jalakäijate sillal sedapuhku. Istusin toolil konverentsisaali keskel, kui toimus väike meelespidamine.
Täna jõudis mulle kohale, et olen firmas üks pisitillukene rakukene olgugi, et loodan luua iseendale töökoha. GNLD´ta ei saaks ma endale nii hästi mõeldagi jne .
Imed on mu ümber.
Imed on te ümber. Hoidke süda vaid headusele ja unistusele valla. Ärge toppige imesid riiulile tolmu koguma.
Harjutage end tasapisi imedega, et igasuguste erivajaduste või masenduse korral, leidub mõni sähvatus, mis muudab elu oluliselt.

Kaagveres meil on kaks bussi juures :) Hommikupoolik on bussiaegadega nüüd üpris hästi kaetud. Õhtul ikka ei lähe bussi linna. Naabermaja daam vestles minu ja Mariga, et küllap algab kära ka õhtuse bussi osaski.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

misasi on manaser?

Tiia ütles ...

manager :)