esmaspäev, september 18, 2006

NINA!!!???

ma ei oska, avastasin, et ma ei oska maalida :D tõsiselt. ma ei oska nina maalida :P proovisin lihtsalt nägu maalida... nina nõudis pikka tööpäeva ja jäigi näos olematuks...
vihastasin enda peale - kui oskamatu ja saamatu võib üks kunstnik, tulevane kunstnik olla, isegi ninakest ei oska maalida...
rahustades iseend tegin 2 küpsisetorti - soolase ja magusa - ja mõtlesin muudkui ninale.

kõik muu oli meelest kadunud!!!

selline olengi - iseendalegi uskumatu...

naudisin tänast pühapäeva!!!

kuigi oleksin pidanud linnas olema, gnld experience üritusel... päeval helistas maarika ja lubas "vitsa anda", et ma talle ei öelnud, et tahan minna... hästi armas! tegelikult teadsin, et täna oli maarika minu jaoks olemas, kuid teadsin sedagi, et hetkel on ta abikaasa sõjaväest puhkusel - kuidas mu süda oleks pidanud pühapäeva hommikul kodunt välja ajama.... maarika, ma tean, et loed mu päevikut - kohustuslik kirjandus nagu ta on - ää hakka minuga vaidlema! kui hakkad, annan minagi sulle vitsa. siis oleme tasa - 1 : 1 :D ei, hästi tore, et helistasid - see tähendab palju rohkem, kui minut mobiiliga rääkimist. usu mind!

veel mõtlesi annele, kel sünnipäev. usun , et ta sai mu soovid kätte. naljakas, ikka ja jälle meenub mulle anne joonistatud punane maja kord lapsepõlves, mis oli nii ilus.... ja ninagi juures meenus anne maja -
ma ei oska nii ilusti joonistada, kui anne... :)

Kommentaare ei ole: