teisipäev, september 12, 2006

Kõik on võimalik, kui ise vähegi kõike soovida :)

Olen kodus.
Käisin linnas küll. Muide esmakordselt käisin vist kunstipoes konkreetse ostusooviga !!! Uskuge või ärge uskuge!!! Mind ei tõmbanud hinnad, olin lihtsalt kuulnud neist... Täna oli vaja maalilakki - ja ma ei saaanud enam pidama - ühte ja teist oli vaja. Oleks veel vaja olnud, kuid rahakott tuli meelde. :D Hea, et minuga oli kaasas kunstipoes Mari, kes joonistab ise ka ja ta poeg, kunstikooolist. Noormees üllatas mind oma oskuslikku ratastooli käsitlemisega trepil, kuigi nägi mind esimest korda. Ilmnes, et ta on varemgi ratastoole trepil aitanud.
Minu veelkordne veendumus, et noored ei ole sugugi hukkas!
Nüüd palun Taevaisa, et ka maalimised saaks mu tööks. Hobiks. Mis ka raha sisse tooks, et ma saaksin taas iseendast veel parema tagasi anda.

GNLD visiitkaardid on mul ka tänasest :) Hunnik :) Huvitav, kas suudan kaardid ükskord jagada viimseni... Ühe jätan endale mäletuseks :D Või jäävad enamus kuhugi sahtli seisma nagu aquasource kaardid :P EI, tean, et nüüd GNLD´ga on , peab olema lugulaul teine. Juba minu tiimi inimesed on teistmoodi :) Ja ma tean, mida soovin samm - sammult luua. GNLD on loovuse mäng! Enda areng.
Ja kes ütleb, et EV ratastoolis inimene koos nö puudeta koostööpartneridega töötada!!!! Isegi olen selliselt mõelnud ja öelnud kah veel. Enam ei ütle. Kõik sõltub inimesest endast ja inimestest ta ümber.
Muidugi raske on kõigile. Sest mina kui algaja õpin ehk teatud aja joooksul enesekindlust ja kogemusi , kuid koostööpartnerid peavad siiski mind praegu veel füüsiliselt abistama , sest mul pole veel isikliku abistajat iga päev vähemasti 10 tundi ega oma autotki... Kuid tean, kuhuni soovin jõuda :) Ja see kõik on täiesti võimalik, kui soovin kõike :)
Täna tõid mind koju Sirli ja Kaupo (ärge ajage segi minu Tallinna Kaupo perega ;) ) ja Roland. Kojusõit möödus rõõmsasti. Ma ühel hetkel mõtlesin, et issakene ma ei häbene raasugi oma kõnepuuet, et suhtlen vabalt võõrastega... Sellele aitab kaasa tohutult palju võõrastega suhtlemine, kes saavad headeks sõpradeks või vähemalt tuttavateks.

Aa nüüd poen tekki alla, kaisulinnu kaissu :)

Kommentaare ei ole: