neljapäev, oktoober 15, 2009

Öine tee

Pimedatel ja külmadel õhtutel, eriti öödel on mõnus teed juua. Olen muidu kohvijoodik. Näiteks kevaditi / suviti teed ei joo peaaegu ma üldse. Nii, kui sügispimeaeg saabub, algab mul ka õhtu - teehooaeg :)
Praegugi jõin kruusi teed. Näksisin pannkoogi kõrvale (täna tulid hästi mõnsad pannkoogid. Igakord ei tule millegipärast nii mõnsad. Ma ei tea isegi öelda, miks see nii on. Võiks ju arvata, et oleneb abistajast, kes parajasti tööl on... (täna Sandra), kuid nii see ka ei ole. Vist siiski sõltub materjalist, mis taigna läheb ja tähtede seisustki :):D ).
Varsti kesköö. Juba homme ka.
Nojaa, daamid hoiduvad öisest söömisest - figuur ja rannahooaeg ja mis iganes - aga mina näksisin kõhu täis. Topelt täis. Enne sõin kartuli - juustupüreesuppi... Kõht oli täis.
Mul närv sees. Närv ajas näksima :D (Leia lolli, kes ei leia vabandust öisele söömisele!!!)
Homme otsustatakse väikese projekti saatus. Loodan südamest, et nähakse meie mees(sega)konna head tahet teha miskit ka maso ajal...
Homme pean julgema ka EI ütlema. Mitte "pean julgema", vaid loodetavasti suudan öeldagi ühe sõbraliku EI.
Veel homme peaks muutma mind ilusamaks, kui olen olnud :P Ma ei ole eneseimetleja ega egoistki, arvan :D Teen ühe ammuse unistuse teoks...

Kommentaare ei ole: