teisipäev, oktoober 13, 2009

Pöidlaklaver

Täna õhtul mängisin või õigemini proovisin näppida varbaga pöidlaklaverit. Aafrika rahvuspill, mis olevat pea igas peres olemas. Sattusin Lille majja juhuslikult aafrika musta noormehe Joeli esinemise ajaks. Täiesti äge elamus. Hoopis teistsugune kui muu maailma muusika elamus... Joel laulis ja õpetas meidki, kes olid kogunenud teda kuulama, laulma 10 sajandi armastuslaulu ta emakeeles.
Muideks, tegin Joeliga piltigi. Seega, mul on nüüd pilt, kus must noormees istub mu kõrval käsi mu õlal. :) Täiesti lahe! Noormees (23 a) oli sõbralikult nõus. Kuid pilti näete lähipäevil, sest pilt on Liisa fotokas veel.

Mu näitus on veel Lille majas üleval. :)
Lille maja inimestele olen vist siiski tohutult oma inimene - paljud kallistavad ja naeratavad juba kaugelt. Südame teeb soojaks!

Hommikul üllatas Maarika. Tuli lihtsalt peale USA-s olemist mulle külla. Tuli ette teatamata. Tahtis mind üle mitme kuu näha. Kole Armas! Rõhutan sõna "Armas"!

Liisal oli esimene tööpäev ja suht pikk. Väga hästi sai hakkama! Olen kindlalt veendunud, et mõnda aega olen tõesti turvaliselt asjalikke isiklikke abistajatega.
Mul on samas tohutult suur rõõm kuulda Sandralt ja Margotilt, et nad soovivad mind "üle anda" väga headele abistajatele. Vähemaga nad ei lepiks...
Homme hommikul tuleb tööle Reet.
Proovin nüüd mõnd asja omas elus läbi viia, mida olen kaua unistanud/mõelnud. Eks see tulevik näitab, mis ja kuidas see kõik välja tuleb :P

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui kaua seal Lille majas Su pilte veel näha saab? Otsisin netist, aga vist ei osanud õigesti otsida. Tahaksin vaadata, aga ei tea isegi lahtioleku kellaaegu...
Äkki Sina tead?

Tiia ütles ...

Lille maja lahtiolek hommikust õhtu 20-ni. Hommikupoolikul oleks ehk pisut parem minna...
Arvan, et see nädal ikka veel saab näha. :)

Soovitan, mine kohale ja soovi minu näitust :)