neljapäev, märts 10, 2011

Energialaks

Seisime Erikaga Mõisavahe tänaval. Vastu päikest. Äkki Erika hüüatas: "Tibu, su silmades on eriline säde!" Ta uuris mu silmi. Tõdes, et kunagi pole mu silmis sellist helki näinud. Mul silmad olevat olnud hallisinirohekad ja kui oleksin veel pärani hoidnud, siis oleks veel rohkem seda sädet näinud...
Aga kitsitasin silmi.
Naersin ju :):D

Käisin taas Toomase juures. See on inimene, kellest ma polegi vist bloginud... Oluline inimene umbes 10 aastat... Saan energiat ja ikka jälle veendumuse, et olen valinud ise oma tee ja elu. Minu ja meie ümber on palju palju sellist, mida ei näe ega usugi vahel... Minu ülesanne siin elus on koguda tarkus. Igasuguseid kogemusi... Ja kui keegi ütleb, et olen valel valikul või teel, sellele soovin siiralt õnne ja armastust ning ronin ikka redelil üles poole.

Aprillis/mais on Valgamaal mu näitus. Laatres. Täpne aeg veel teadmata.

Sain energialakse täna :) Vajasin neid.

Kommentaare ei ole: