esmaspäev, märts 28, 2011

Iga päev toob üllatusi

Võib - olla saan aprilli lõpus esmakordselt elus osa võtta tudengipäevadest :) Hommikul tuli hea pakkumine maalimisühingule ehk ka mullegi... Loodan, et pakkumisest tuleb lahe üritust. :) Laatres on näituse avamine mai esimesel nädalal, enne emadepäeva. Täna käisin pangas. Mulle pidi andama uus pangakaart, kuid ilmnes mingi apsakas panga poolt. Ma ütlesin selle peale: "On küll hea nali!" Teller naeratas ja tänas, et mina sellise suhtumisega olen, kuigi siin pole midagi naljakat. Minu pangakaart aegub 1. aprillil. Õnneks saan siiski uue pangakaarti. Paari päevase hilinemisega. Mul jälle oma ratastool :) Võib - olla toovad teise ratastooli lähipäevil koju ITAK-i poisid :D Nad sõidavad kuhugile Kaagverest mööda... Täna lihtsalt vahetasin tooli tooli vastu - olin ju bussiga...

Kommentaare ei ole: