reede, märts 04, 2011

Muhvi süsteemi edasiarendus

Muhv teadupärast kirjutas iseendale. Mina näe olen natuke edasiarenenum - mina kannan iseendale raha. Ikka ühelt arvelt teisele, täpsemalt oma arvelt (annetusena) MTÜ arvele, mis praeguses olukorras teeb umbes sama välja. Isiklikel abistajatel on kõigil lepingud, ja üle poole palgast tuleb minu isiklikust taskust. Ja lõpuks tekibki tunne, nagu raha oleks, ja midagi jääks veel ülegi:P. Aga olgu mis on, turvatunnet on nii mul endal, kui abistajatel rohkem, kui seni. Ja see loeb ka midagi, õigemini päris palju. Ja päris hea tunne on olla kahele inimesele ametlikuks tööandjaks:) Lihtsalt rahakest võiks rohkem olla:)

Niisiis, Eesti Vabariigis ON võimalik ka võimatut teha. Ja tegelikult olen väga kaua soovinud seda teha. Et ei tekiks enam küsimust, kas tegemist on "päris" tööga, või mitte - kui päris aus olla.

Kahju, et kõigil sellist võimalust pole - ise oma tegevusega sotsiaalsüsteemi toetada.

Kommentaare ei ole: