reede, märts 04, 2011

Veel üks pildike tänasest

Käisin šoppamas. Ausalt öelda päris juhuslikult - lippasin ühest Veeriku Selveri riidepoest läbi, mis iganes ta nimi oli. Ja müüja oli hästi armas ja hooliv. Vaatasin seelikuid (kuna sünnipäevaks sain natuke raha). Müüja tuli kohe ligi ja hakkas pakkuma ning näitama ja kõike muud. Ja ühe väikese musta seeliku ta leidiski. Arvas, et võiks minu ümbermõõdu ära mõõta. Naeratas ja küsis, nagu Erikalt, aga ikkagi hästi positiivselt: "Ta ju ikka saab püsti seista ?" Ja mõõtiski. Ja nii oligi mul uus must seelik.

Pidin automaadist sularaha tooma, kaardiga ei saanud maksta. Maksin seeliku eest ära ja jäin veel pluuse piiluma. Ukse küljes oli silt: Naiste pluusid -50%. Ja müüja oli jälle kohe platsis, et "Valige-valige, äkki leiate midagi seeliku juurde, siin on neid igasuguseid - vaatame, kas teie suurusele ka on, te olete nii väike !" Valisime siis 3-4 pluusi välja, ja nende hulgast pidin omakorda valima. Ja nüüd on mul pluus ka.

Arvan, et väga soliidne tööriietus on mul nüüd olemas;) Aga samas võin temaga ka ntx kohtama minna - juhul, kui leian, kellega:P

Tegelikult ei ole see kaupsi seelik, mida olen juba 2 aastat endale tahtnud, aga pole ikka veel saanud. Aga sama hinnaga sain nüüd kaks asja. Arvan, et vahel on hea seda endale lubada - päris uusi asju nimelt:)

Kommentaare ei ole: