teisipäev, juuni 21, 2011

Nüüd on selge, milles point on :) Mul lihtsalt ei ole kaudset sihtgrupi või teisisõnu: olen iseendale hooldaja, kes tahab tööle minna. Otsene sihtgrupp olen mina niikuinii.
See kõik on projekti taotlusvormi kohta. Isiklik abistaja teenus on vaid teenus. Aga siiski selles meetmes on palju segast.
Üleüldse ei ole vist Eesti rahvas harjunud mõtlema/teadvustama veel, et sügava puudega isik võibki elada IAT abil.

Täna öösel ma mässasin projektiga kella 4-ni hommikul. :) Ega ma polegi enam sooda. Kuidagi selgem on lugulaul :D

Eile Rüütli tänaval oli rõõmus silmapilk. Keset tänavat püüdis mind kinni mu ammune hea sõbranna Leelo, kes kunagi kaugel Hiinamaal hakkas lugema mu blogi :) Ma polnud temast paar aastat mitte midagi kuulnud. Nüüd elab Inglismaal ning Tartu sattus korraks. Sattus nii hästi aga, et nägi mindki :D Maailm on ikka pisikene küll!!!

2 kommentaari:

Leelo ütles ...

armas Tiia, kokku peab hoidma. eriti peavad seda erilised inimesed. meie Sinuga kindlasti seda oleme ;) tore oli Sind naha. oled heas vormis. edu Sulle projektiga. kyll koik laheb hasti. saadan Sulle varsti ka foto. L.

Tiia ütles ...

kallis Leelo, vahva ja armas taas lugeda sinult kommi :) aitäh heade soovide eest ja selle eestki, et oleemas oled ;) pildi ootan väga :)