laupäev, juuni 11, 2011

No on elu

Mässan kella 19st Helsingi piltide ülespanekuga kodukale. Internet jamab sajaga. Olen juba tüdinenud. Kannatus on katkemas. Kujutage, ka mul võib kannatus katkeda :P

Mul on hea meel, et käisin siiski Eesti - Soome kunstnikke kohtumisel. Päris ausalt oli moment, kus mõtlesin, et ma ei lähegi... Kõik kuhjus üle pea kaela, KUID see ON suur töö. Mis sest, et olen vaid stipendiaat. On võimalus ju omaenda tööga saada Suu ja Jalaga Maalivate Kunstnike Ühingu täisliikmeks, mis on omamoodi oma elu turvalisemaks tegemine. Aga selleks pean higi ja vaeva nägema. ;):)
Seda ilma naljata.

Nüüd varsti ehk saavadki pildid üles. Ainult 4,5 tundi... Ei ole ju hullu!

Kolmapäev ja neljapäev olid minu lõõgastuseks. Võtsin mis sain. Ja hästi tore oli Tallinnas näha inimesi, keda polnud kaua näinud ning keda kohtasin esmakordselt.

Kommentaare ei ole: