laupäev, juuni 04, 2011

Vastus ühele kommile...

... ja teen selleks uue blogimise, et selgeks saaks :))

Isiklik abistaja EI ELA minu elu, seega ta ei saa looda mulle, et elada minu elu. Kõlab ju narrilt see lause :D Kirjutasin nimme nii segaselt... ST mina loodan endale, sest MINA ELAN OMA ELU. Ja kui mul on külmkapis tühjus näiteks, on MINU ENDA viga või - kuidas soovite - mitte isikliku abistaja.

Isiklik abistaja EI otsusta minu eest. EI vastuta minu eest. Isiklik abistaja abistab vaid füüsiliselt mind. Oma käte ja jalgadega. Mul on tuliselt kahju, et seda asjaolu pole isegi veel SM reeglides/iat definatsioonis ametlikult välja öeldud. See ilmnes INNOVE infopäeval ka. Loetud on rida asju, mida isiklik abistaja ei tohi teha, kuid olulisemaid asju seal ikka ei ole. Ja see tekitabki segadust. Minu meelest.

Mul on hetke kõrgklassi isiklikud abistajad. :)
Ja on olnud läbi aegade tipp tasemega isiklikud abistajad. :)

Kommentaare ei ole: