reede, juuni 17, 2011

2 + 1 asja

1. Mõtlen ja mõtlen mitu kuud juba, kuidas iat projekti tegevusi kirjutada, kui see meetme annab toetus nt minu puhul isikliku abistaja tööl käimiseks, et mina saaksin tegemisi teha. Et mina tööl käia. Seega, põhiline tegevus ongi ia tööl käimine minu juures 34 kuu jooksul. Kõik muu tegevus sõltub ju minust, kuid see ei lähe ju enam projekti raami. On ju nii!
Sest tööl aitab mul käia isiklik abistaja, aga tööl käimine on minu täisväärtuslik elu. Ka minu eraelu, kuhu see projekt eriti ja õnneks ei soovi pugeda.
Üleüldse on see taotlusvooru vorm hästi segane, vähemasti isikliku abistaja osas. Ma ei saa mitte vaikida. Miks peaksin selles projekti raames taotlema kohandamisrahasid, kui vajan isikliku abistaja töötasu. Ja minu meelest just selleks on INNOVE taotlusvoor hea. Aga ia ei otsusta ju minu elamise ega töökoha kohandamist minu eest.
Niisiis, meil on eelarve pisikene. Kuid ei oska lihtsalt raha küsida. Võib - olla on meie viga, et oleme harjunud rahatud olema :)
Projekti kajastamine on vägagi tehtud juba. Meie projekt algas 1. veebruaril. INNOVE lubas poolaastat enne projekti alustada, kui üldse taotlus esitatakse. Hästi imelik !!! Küllap on ajanappus... Minule see igati sobib. Minu plaanidega läheb igati kokku...
Homme oleme naiskonnaga mehiselt taas projekti kallal.

2. Raske on olla hea ja õnnelik ema... Samas äkki hea ja õnnelik ema on see, kes lasebki noorel ise oma mina leida... Olgugi see vahel valuski. Pärast, kui laheneb hästi, ongi hea õnne tunne...

Ja mul on täna peavalu.

Kommentaare ei ole: