laupäev, jaanuar 07, 2012

Taiwani kohvi juues :)

Aitäh Leelole, kes saatis kaugelt Taiwanist üllatuse! Mul meenus ka lauanurkade jutt, mis oli mitu - mitu aastat tagasi. Siis, kui Leelo mul külas käis... :) Tal oli meelest lauanurgad - nii armas!!! Saadetud nurgad läksid suurepäraselt lauale, mis on sama laud, millele Leelo soovis nurki.
Kindlasti blogin edasi, Leelo! Usun, kui ma ühel hetkel ei blogiks enam, siis peaks küll mingi katastroof tulema... Ja nüüd on facebook´ki, kuhu kirjutan pidevalt...

Eile toimus niisiis Pisikene Uusaastapeokene Kotka keldris. Kihvt ja vahva oli! Jõuluvana Virko oli päris jõuluvana! :) Kuigi ütles, et nii hilja pole ta vist töötanud... Jõuluvana seisis ka pea peal! Liina sai ema kinki kätte pea peal seistes!!! Jõuluvana ja Kaupo aitasid ja julgustasid teda.
Oli laulu.
Oli juttu.
Oli naeru.
Mina sain oma pakikese lubadustega teha see aasta võimalikult palju, kuid vähemasti ühe koolituse ning vähemalt neli näitust :D
Lõbu kõrval oli ka tõsisemad jutud...

Aitäh Kotka keldrile ja Vampsile!!!

Loodan, et meil seisab aasta läbi iga päev meeles, et saab olema värviline ja õnnelik aasta!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

vaga tore, et see kohale joudis! ma olen ise ka vaga tundlik ja pidevalt on moobli vastu minekust jalgadel sinised margid ;) loodan, et need nurgakatted Sulle toimivad. hoia ennast!

Leelo