esmaspäev, aprill 21, 2014

Munapühal

Loodan, et täna olid munad peamine teema ja rõõm!

Facebook´i sõbrad on minu pühade munade pilte  näinud, panen siia natuke erinevaid pilte.
Kindlasti Bongo  uuris tänagi, mis need värvitud munad on... Üleeile oli nina pidi värvimise juures.
Muide, Kass Bongo otsib esmakordselt elus kassi peikat! Tee hambad korda ja Kass Bongo hakkab elama...
Aga sinine Rõõmutooja tõi täna mitmed rõõme. Aastaid tagasi kinkis ta mulle üks väike Triinu, kui ma ei saanud nuttuhoogu pidama ja Triinu püüdis mind iga hinna eest lohutada, Mitte miski ei aitanud. Lõpuks tõi tüdruk mänguasjadest selle sinise karvase olevuse ja ütles: "'Võta see päriselt omale. Kui veel kunagi nutad, siis toob ta sulle rõõmu."
Mul on see 15 aastat alles. Alati kui näen teda, naeratan. Isegi, siis kui ma parajasti ei nuta :)
Tegelikult lauakest tehes otsisin kaisulindu, kuid see hetkel kadunud...

Täna tuli lõppude lõpuks koju uus mööbliese - sektsioon. Nüüd saan taas palju asju korda seada. Usun, et mu kodu võtab  pika peale jälle minu kodu näo, mis korras ja puhas... Olgugi,et remont pooleli - see isegi ei häiri enam nii väga... Asjad saavad ju paika tagasi.
Vajan veel heledat riidekappi ja raamaturiiulit. Kindlasti on veel mõni asi, mida soovida ja vajada, kuid jah riidekapp on nüüd järgmine esmane...

Täna sain 3,5 tundi elada vabalt endale. Mis see tähendab... See on see, et mul oli isiklik abistaja Johanna 3,5 tundi käepärast võtta ning sain teha neid toimetusi, mida ma üksi ei saaks teha. Õue minekuga natuke kahtlesin, aega oli vähe jne. Olin valmis loobuma jälle, sest pooleks tunniks trepist alla - üles joosta... Aga Johanna lihtsalt oli veendunud, et kui mina soovin, siis mina pean saama!!! Nii panime koos pesu kuivama maja taha. Olin täna niisama küla peal väljas see aasta esimest korda, ausalt ka. Muidu autosse ja autost tuppa - ja see pole ju see... Ei ole minulik elu - olu, olen aus. Võin küll paljust loobuda, kuid lõpmatult seda teha ei saa. Siis ei jääks minust miskit alles. Johanna on proff isiklik abistaja, kuigi ta tööl on alles mõned päevad. :) Olen tänulik, et leidsin sellise isikliku abistaja üle pika aja.

Kommentaare ei ole: