reede, aprill 18, 2014

Suurel Reedel...

... saab teha iseend rõõmsaks.  :)
Sellist püha nagu täna üksinda olles nauditavaks muuta.
 Praegu värvisin marketidega mune. Üle paari aasta värvidega ja enda ette. Kunstiteos ei saa munadele maalida. Suht keeruline on ühe jalaga muna hoida, samal ajal teise jalaga munale joonistada... Täpid ja kriipsud munadele - ja naudisin sajaga. Taustaks kuulasin "Maga naine" kümneid kordi ning mõtlesin, mida ihkan veel :)
Eh, sellele küsimusele ei oskagi kohe vastust leida.
Mul nagu kõik olemas...
Vahel tunnen küll, et üksinda on keeruline ja väsitav olla... Vahel võiks lihtsalt toetuda kellegi õlale ja olla nõrk ja jõuetu, õrn... Olen pidanud ju tugev ja jõuline - vahel ei taha enam. Ei jaksa.
Aga küll elan iseenda tugevusega edasi.
Ja vahetevahel luban iseendale nõrkuse hetki ka. :)

Eile õhtul mõtlesin, miks mu elu nii karm siiski peab olema... Et mida olen mina ise valesti teinud...
Nutsin pea täie. Kujutage, ma nutan ka!! Mõnikord. Ja salaja.
Siis jõin magusat - magusat kohvi ja kõik oli taas hea. Õigemini tasakaalus.
Muide, magus - magus kohv on kõige parem rahutust mulle :) Mõni sõbranna, kes mind hästi teab, soovitab kohe kohvi palju suhkruga juua, kui olen endast väljas. Mind on lihtne rahustada!  

Hommikul teadsin, et tuleb taas hea päev. Teadsin, mida ja kuidas edasi teha.
Ikka  iseendana oma elu edasi elada :)

Kommentaare ei ole: