neljapäev, aprill 10, 2014

Öised mõtteid...

Homme olen Tallinnas ja ka Kaius. Seda sõidu soovisin küll üle nädala, kuid eilseni oli kõik veel ebaselge, kas ja kuidas... ja mis üldse...
Kuid momendil on liikumisvõimalused, miks mitte neid ära kasutada  :) Mu aju vajab mõte - tuulutamist! Kodus võib vahel lolliks minna... Ma tunnen, et ma ei ole mõnda aega endast maksimaalselt. See väsitabki!

Käin tiiru invamessil. EPNÜL soovil valmis  kogunisti MTÜ LEEPÜ voldikki kiiresti. Kujundas ilusti Martin - suur tänu talle.! Mind end pani voldiku koostamine küll taas rohkem mtü-le mõtlema, andis motivatsiooni juurde... tegutsemiseks.
Muide, LEEPÜ sai 7. aprillil 8 aastaseks. Peoks pole põhjus... Isegi meie apelsinipuu on deprekas, kardan väga, et enam eluvaimu sisse ei võtta... Kuigi nüüd kastan teda ise ja räägin... Lehti hakkas langetama täpselt siis, kui tuli mtü-se väikesed segadused, nt nimega... Mul apelsinpuust kahju! Loodan südamest, et puu läheb veel ilusti lehte, kui mtü hakkab varsti uue nimega varjusurmast ärkama ja tegutsema.

Reedel olen koolitusel "kuidas targalt annetada".

Hea, kui on päästeinglid, kes abistavad, kui abistajat pole parajasti, kuid mul siiski natukene abi vaja! Momendil olen tänulik mammale ja Erikale, kes päästeinglid!      

Tegelikult pean olema tänulik, et elu sujub :)
Peaasi, et maailmas on rahu...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tiia,ära karda,ka minu apelsinipuu ajas kõik lehed maha ja paari kuu pärast tulid uued.Ilmselt oli puhkeperiood.

tiia ütles ...

Loodan seda väga!