teisipäev, aprill 29, 2014

Tipa - tapa ja vaim värske

Pikk ilus päev. Tartus.
Jõudsin kogunisti kunstinäitusele galeriisse "Noorus". Mööda minnes. Sinna ei olnud ma veel jõudnud näitustele... kuigi olen mitmel korral soovinud minna...

Linna busside juhid on ikka sama abivalmid ja lahked, kui pooleaasta eest. Ja mina Johannaga ei jätnud bussijuhtidele taas võimalust eriti abistada. Johanna oli küll esimest korda minuga linnas, kuid bussidesse lipsasime ja väljusime nii osavalt, et üks juht laiutas käsi: teil asi nii hästi käes :) Teine bussijuht pilgutas silma mulle ;)
Linna  bussjuhtidega asi õnneks kõik endiselt hea.
Maaliini st Kaagvere bussijuhiga ka kõik endine, kuid seda kahjuks.
Mitte ei mõista ikka veel, miks maaliinide bussijuhid ei pea või vähemasti ei või tulla rooli tagant appi liikumispuudega inimesele. Miks Tartu bussifirma juhid peavad appi tõttama? Seda enam , et Kaagvere bussi(desse) on raskem siseneda...
Mina olen maal ja linnas ikka sama inimene, kes vajab nii maal kui linnas abi... 
Usun sedagi jätkuvalt, et kõik puudega inimesed ei saa ega peagi vaid Ttartus elama üksnes super hea bussiliikluse pärast...

Panin tähele, et riidepoed on värvilised. Järelikult selle kevad ja suvi saavad olema värvilised. See on positiivne. Mulle meeldib :)

Oli tore päev. Kuigi oleksin ehk võinud midagi asjalikumat teha ja mõni asi jäi tegemata, aga naudisin siiski päeva. Lihtsalt olin. Vahel on seda ka vaja.
Aitäh, Johanna!

Kommentaare ei ole: