neljapäev, aprill 24, 2014

OO, luksulik elukene!

Hetkel on mu elu lausa luksuslik! Olen aus ja siiras ja päris omas mullis :) Energiat täis! Kõige pisemad elamise asjad on momendil super hästi. Need asjad või õigemini toimetused, mis on argised ja endast mõistetavad igale naisele ja milledele ei peaks naine nii tohutult mõtlema, kas saab või ei saa teha... Mina vahel pean mõtlema... Edasi lükkama tegemisi x ajaks, või loobuma teatud ajaks... Neid igapäevaseid toimetusi ei saa lõpmatuid edasi lükata - kuskil tuleks piir ette...
Isiklik abistaja Johanna tõstab taas mu latti järgmisele isiklikule abistajale kõrgele :) Loodan ja usun, et leian maikuust taas väga hea nais - isiklikku abistaja :)
Ütlen veelkord, et minu (ja arvan, et teistegi IAT kliendide) tuju ja säramine sõltub suuresti sellest, kui hea koostöö on oma käte ja jalgadega ehk siis isikliku abistajaga.

Loomulikult mured pole kadunud mu elust.
Aga momendil on mul hoopis rohkem jaksu probleeme lahendada. Palju pisiasju on hästi... Õnnest jääb vaid puudu suudlust - nagu üks laulukene ütleb. :)

Homme olen Sargveres. Võtan näituse alla.
Uut näitust konkreetselt ei tea veel... On küll mitu kohta, kes soovivad...

Kommentaare ei ole: