neljapäev, veebruar 05, 2015

Armastusest lillade juusteni

IIHHIIIII,  olin täna natu ootamatult iseendale ka  "hullumeelne" :) Käisime Johannaga  kohvikus söömas.  Seintel olid maalid. Näitus. Uurisin, kuidas  sinna näitust saab. Teenindaja  ütles, et omanikult küsida, kuid  kontakte ei julgenud anda. Andsin siis omad kontaktid. Ma ei lootnudki kiirelt vastamist....   Õhtul seitsme aeg helises mobiil - ja ups näitus olemas! Tulge kas või homme päev üles panema!     
Ja omanikuneiu sai päris hästi  minust arugi.

Nii käivad siis asjad! :)

Käisin   Põllu tänaval    Sotsiaalkindlustusametis puude pikendamist taotlemast. Esmakordselt elus seal. Perearst Marge palus sinna minna. Sealne ametnik Urve oli sõbralik.  Kuid see asjaajamine ehk küsitlus on küll  ikka rohkem kui tobedus. Võõras inimene, kes nägi mind üle laua esimest korda  elus ja soovis aidata küsitluse täitmisega, soovis nii väga vastata igale poole "väga raske" või "ei saa". Tahtis isikliku abistaja Johannatki enda poole võida,  kuid  Johanna kordas mitu korda: "Usaldage Tiiat. Mina olen vaid isiklik abistaja." Kuid kui jõudsime õpinguteni, siis ametniku Urve hoiak automaatselt muutus. Tuli usaldust. Muidu ei usutud mitte kuidagi, et saan  ise süüa ja voodi ning see ei ole minu jaoks väga raske. Öeldi, et saage aru, taotleme sügavat puuet.
Sain aru. Vägagi.
AGA
milleks peab siis inimest kehvemaks tegema?
Motivatsiooni,  ise natugi rohkem hakkama saada, ära röövima?
Kas see ongi indiviidi lähedamine...
Ma lihtsalt ei või... või ma olen egoist....
Andsin lõpuks  uhkelt allkirju, kuigi mu varbakesed ei läinud taas kuhugile kirja.    Neid pole ametlikult olemaski!

Ma olen kuulnud ja arusaanud, et uus  süsteem jääb enam  - vähem samaks, see tekitab  hirmu... Vähemalt minule...
Mida ütleb 5 kg tõstmine nt inimese kohta? Väga vabandan, kuid mulle  küll ei ütle see kuigi palju....

Külastasin ka perearsti Marget. Vist üle kahe -  kolme aasta. Kontrolliti mind ka!  Loodan, et vereproovgi on korras,  muidu    kõik ok.

Juuksur Külli avastas, et mul halli vaid peas ühes kohas.   Vähemasti  näen oma vananemist :P Momendil aga juuksed taas lillad......

Kommentaare ei ole: