laupäev, veebruar 07, 2015

Tänasest

Lubasin   mõni päev täna tagasi lennata ja lendasin ka!!!  Kuigi  veidi  teistmoodi, ette tuli ootamatu takistus, mis sai ka ületatud. Lihtsalt uus isiklik abistaja ei tulnud tööle,  ma veel ei ole temaga kontakti saanud, seega põhjust veel  ma ei tea.  Loodan vähemasti,  et temaga pole  miskit hullu  juhtunud... Tööandjana  sooviksin teada rohkem  infi, mis on  ja  mis  edasi saab.  Liiast vara rõõmustasin seekord  vist...   Mulle tundus/tundub Anet  suht kindel töövõtja....  Loodan  ja usun,  et tuleb tänasele  hea selgitus  ja...

Aga siiski  lendasin Käbitarre! Mind kutsuti muide  ka...  Diana Klas  laulis jälle seal  :) Ja Urbo  rääkis elu -  olust  ja  valimisest.... Huvitav oli  kuulata tema mõttedki. Kuid üldiselt   käisin Diana laulude pärast.  Sain aga teada, et ka Dianat saab linnas  valida.  Seda ma tõesti ma ei teadnud...

Ja praegu  mõtlen sügavalt järele,mida mina poliitikas ikkagi peale hakkan...
Oma sõnumit ühiskonnale ütlen nii või teisiti...
Muide,  homme  olevat  vallas sotsid, ning seda ma nagu ei teadnudki.... Eks  natu oma viga ka, ei jälgi hoolega infot, kuid...
Hetkel ma ei viitsi rohkem  poliitikale ega valimistele mõelda. Ausalt ka.

Väsimust on.
Kõik hea, kuid  jama palju...
Jamadest sooviksin vaheaega  :)

 Disko autos oli küll vaheajaks jamadele... ;) :P 10 minutit...

Kommentaare ei ole: