pühapäev, veebruar 08, 2015

Kohe ei saa teisiti!!

Hüppasin järjekordselt peaga külma vette!
Hommikul veel ei osanud sellele mõeldagi. Päriselt ka! Ühesõnaga, olen oma maja KÜ juhatuses. Võib - olla alles homme jõuab kohale, millise vastutuse taas vastu võtsin... Kuid mind lohutab asjaolu, et  see pole mitte esimene kord juhatuses, kuigi KÜ-s küll.
Lihtsalt küsiti minultki... Kiirkorras kaalusin, mõtlesin. Ülikiiresti otsustasin.
Kiire ja hulljulge nagu ma olen. Samas  ega ma ise ei ole kuhugile kippunud... :) :P
Seda enam, et ma ei ole suhelnud omas majas eriti kellegagi,  tuli mu otsus mulle endale ootamatult ja üllatavalt. Kaagveres üldse kõik teavad mind, kuid mina olen ikka üksildane. Juba üle 25 aasta...
Eks näis, mis ja kuidas edasi saab!

Ja kui veel tulevasele kolmapäevale mõelda, siis - ehh - ma ei kujuta ette, mis see aasta veel toob :) Muudatused tulevad kindlasti  ka MTÜ-s, küsimus on selles, kui suured. Aga seda olen mõelnud üle aasta...

Teed tööd, tuleb ka armastus!

 Kuid seda viimast st armastust ei näe ma, kus külma vette hüpata ja öelda, et ma kohe teisiti :D

Järgmine nädal saab olema suht tihe...

Kommentaare ei ole: