kolmapäev, veebruar 11, 2015

Uskuge või mitte, aga mul on fänn :)

Olen terve päeva linnas olnud. Jõudsin Ärinõuandla juurde, kui telefon helises, ja teisest otsast teatati, et keegi daam otsib mind taga. Ise ei teadnud küll täna kedagi oodata. Ütlesin, et kui sobib, siis saame hiljem kaubamaja ees kokku, et enne õhtut ma nagunii koju ei jõua. Saimegi kaubamajas kokku. Tuli välja, et see daam tuli Tallinnast spetsiaalselt mind üles otsima, et mind jõulukaartide ja muu kunstitegemise eest tänada. Jah, ausalt öelda oli ta veidi pahane, et talle igal aastal jõulukaarte saadetakse - mitte sellepärast, et talle ei meeldi, aga talle meeldiks neid poest osta. Ja minu elukoha leidis proua muide "Õhtulehest",  meie Töötukassas-käiku kajastavast artiklist. SJK-kirjastusega tal suhelda ei õnnestunud, kõnedele vastas ainult automaatvastaja. Meie kohtumine kestis kõige rohkem 3 minutit. Kutsusin teda küll kenasti kohvi, aga proua ütles, et ta just jõi kohvi. Tegi mulle kalli ja musi, ja läks. Muidugi kutsusin teda ka Raekotta näitusele. Õnneks leidsin kommikarbi juurest ka proua telefoninumbri, nii et saan talle näitust ka meelde tuletada ja täpsemat infot anda.

Kas pole äge ja armas lugu :) ? Nagu Diana täna mulle korduvalt on öelnud - et varsti on sul FB-s või kuskil mujal fännklubi. Tuleb kuulsa inimese eluga harjuma hakata :P

Ärinõuandlas läks ka minu meelest väga hästi - kuigi kõige naljakam oli trepironija, mis ei tahtnud tööle hakata, kuna keegi polnud teda varem kasutanud. Lubasin iga päev Tartu Maavalitsuses käima ja trepironijaga ronima hakata. Kokkuvõte - ma polnud Tartu Maavalitsuses mitu aastat käinud, ja veendusin, et ta on täiesti ligipääsetav.
Nõuanded ja soovitused on head, täitsa samas vaimus, nagu isegi oleme mõelnud, aga mis meie MTÜ-ga nüüd edasi juhtuma hakkab, sellest on veel vara rääkida. Aga kindlasti hakkab lähiajal miskit olulist ja tõsist toimuma. Ja siis saate sellest teada - samm-sammult.
Ja veel Tartu Ärinõuandla plussidest - e-kirjas ma ei maininud, et olen ratastoolis. Minu jaoks pole see oluline asi, mida välja reklaamida. Ja ometi taipasid nõustajad Kadri ja Tiiu mind/meid Maarjaga  Maavalitsuse neljanda korruse avaras ruumis vastu võtta, mis oli superligipääsetav.

Ja see kõik, mis täna toimus, ongi lõppudelõpuks ligipääs elule - ja mitte ainult füüsilises mõttes.

2 kommentaari:

Riin Drongo ütles ...

Mina olen ka Sinu fänn :D Juhtusin Sind mingi aeg tagasi nägema Rahva Raamatus. Esimese hooga tahtsin ligi astuda, nii tore oli näha Sind, aga siis ehmusin ära :D Noh, nagu tuntud inimest nähes ikka :D

tiia ütles ...

Oi, kui armas! Järgmine kord astu ikka ligi, soovin oma fännidega tutvuda :)
Kuid
mul sama tunne nähes tuntud inimest. :D