kolmapäev, september 02, 2015

Eelteade: AVATUD LAVA 8. oktoobril 18.00

 8. oktoobri õhtu kellast 18.00-st  kella 21-ni on kõikidel uutel ja vanadel  huvilistel on võimalik osaleda Nordic Boardi egiidi all  korraldatud Avatul Laval ning tutvuda ja / või edasi mõelda, mis imevägi see psühhodraama on.


Avatud Lavad toimuvad üheaegselt 7 maal – Rootsis, Norras, Soomes, Eestis, Lätis, Saksamaal ja Sveitsis.

Mina viin läbi Avatud Lava teist korda Maarjaga koos.  Meie teema on  seekord "Kuidas kõndida õnneni?!" Selline intrigeeriv teema ehk meie jaoks tuli täna  hommikul välk ja pauk.  Spontaalselt. Minule isiklikult on õnne teema hästi südame lähedane: mis on õnn,  mida või keda on vaja õnneks leidmiseks, kas õnn hetkeline või püsiv tunne... jne.  Samas võib kindlasti küsida, mis õnne on andnud psühhodraama....
Meie Avatud Lava toimumiskoht on momendil teadmata, sest kogu korraldamise ja läbiviimise võimalusest saime teada täna hommikul. Usutavasti saab olema toimumiskoht Tartus. Soovime leida ligipääsetavat ruumi lootes, et meie Avatule Lavale tulevad igatmoodi inimesed: ratastoolis või omal jalal, või kuidas iganes. Õnn on kohale tulla!
Kui kellelgi lööb kiiresti pähe mõni super hea ligipääsetav mõnus ruum, kus  võime kohtuda, siis palun andke meile Maarjaga teada e-aadressile tmloovus@gmail.com . Oleme tänulikud!

Kommentaare ei ole: