teisipäev, september 22, 2015

Töö ja pannotamine

Niisiis. Olen eilsest saadik elanud töö tähe all. Täna sai paika järgmise aasta IAT eelarve jm. Ikka ja jälle pean ütlema, et see eelarve on väga ilus ja väga jahmatav. Aga mul ei jää muud üle, kui tahan jätkuvalt lihtsalt elada. On ju lihtne soov - ELADA. Ilma taevatähtedeta. Eelarve on ligi 10.000, pluss veel lisakulud. Mul endal tuleb kindlasti kanda üle poole sellest, sest ma ei arva ega looda, et KOV või Eesti Vabariik mulle lahkesti 10.000 "peo peale" annab/kannab.

Huvitav-huvitav - töövõimereform nägi IAT-le ette päris suuri eurorahasid, nagu tean hästiinformeeritud allikatest. Kuhu see raha on jäänud ? Reform lükkub muudkui edasi ja edasi, pole mingit märki, et vahepealset aega vajalikeks parandusteks ära kasutataks - aga ELAMIST ju edasi ei lükka... Või mis teie arvate ?

Nüüd lähen torti sööma ja kohvi jooma, sest leian, et ma/me oleme natuke torti ja "pannotamist" ära teeninud :)

Kommentaare ei ole: