laupäev, oktoober 17, 2015

Üllatus - geellakk!

Olen olnud vist hea tüdruk,  sest täna tuli oli mu omas kodus,  söögilaual  tõeline ilusalong. Minu sõrmeküüntega tegeles varajane päkapikk (ta ise arvas nii, et on päkapikk, kes vajab katsejänest :)  ) ainult (!) kolm tundi  ning geellakk oligi kõikidel küüntel.
Teistkorda elus on mul geellakk. Esmakordselt olid   paar - kolm  aastat tagasi, kui käisin päris küünetehniku juures. Tookord  ei jäänud miskiga rahule. Tehnik esiteks  ei julgenud ega osanud minu sõrmedega midagi pihta hakata, kuigi proovisime isikliku abistaja Signega julgustada ja  õpetada. Ja siis kadus mul igasugune soov uuesti minna kellegi teise küünetehniku juurde ära... Jah, ka mul juhtub vahel seda, et põen millegipärast ei - tea - mida.  Seekord just oma sõrmede tõmblemist... Kuigi teadsin, et kõik on võimalik!
Tänane iluprotsetuur tõestaski seda - kõik on võimalik.  Lihtsalt mu sõrmedega peabki ükshaaval tegelema ja ka ahju  (mis iganes, mis selle aparaadi õige nimi) pista sõrmi ükshaaval. Arvestama ikka sellega ka, et sõrm võib suvalisel hetkel elada oma elu, mis ei alu mu tahtele.
Kuna Piret on ennemgi palju lakkinud ja ka maalinud mu küüni, siis ei kahelnud ma hetkekski, et geellaki panek mu sõrmeküüntele  on tema jaoks võimatu...
Kahjuks, pildid  ilusatest küüntest läksid kaotsi - telefon sõi ära. Mõni päev teeme uued pildid....
Aitäh, tänase üllatuse eest!

Nüüd julgen hakata tõeliseks tibiks, kui ma seda veel ei ole! :P :) ;)

2 kommentaari:

Margit Peterson ütles ...

Nii armas, Tiia!
Mul see teekond alles ees, kuna siiani olen kasutanud tavalist lakki. Tahan ka just geellakki, mitte geelküüsi :)
Oled tubli naine!

Ilusat sügisust ja õitsemist!

Margit

tiia ütles ...

Aitäh heade soovide eest!

Tee see teekond ära :) Kauem muretum ja kena, umbes kuu...

Sullegi sügise valgust!