neljapäev, november 12, 2015

Täna sai enne kruiisi üht - teist tehtud. Kolm   päeva kavatsen puhata. Iseendale aega võtta. Mõelda selgeks ebaselged mõtted. Olla  lihtsalt. :)
Mul vaid natu kurb, et minu kõrval on aind jälle isiklikud abistajad. Ei ole päris sõpru... KUID päris nii ka ei saa ma öelda.   Head abistajad saavad ju üsna rutu lähedaseks. Sõpradekski. Siiski minu meelest tuleb õige sõprus peale  töösuhte lõppu, või õigemini läheb  edasi.  Aga samas on  kahju, et Kaari ei saa kaasa tulla. Teeksin esmakordselt praegustele abistajatele hea töö eest välja... Meil on ju väike meeskonnatöö! Boss peaks ikka oma töötajaid meeles pidama.

Täna kokkasin. Käisin oma maja koosolekul. Ühte - teist jõudsin veel. Hommikul mõtlesin ja  vaatlesin uut maali, mille alustasin eile...


Soovitan pilgu hoida Pealinna lehel ! Minu meelest Kail sai/saab lehelugu loetav ja hea.  Püüdsin hästi natu jälle teistmoodi vastata, kuid kas see õnnestus - jäägu juba lugeja otsustada. Intervjuu on peamiselt minu kui kunstnikuga, kuid sai sisse ka mõned mu arvamused ja mälestused elust ja olust.

Nüüd hakkan veel pakkima. Siis veidi  magada. Hommikul  tuleb Kaari appi meikima ja soengut tegema... ja siis unustan argised asjad koju :)

Hoidke teiegi end!

Kommentaare ei ole: