esmaspäev, aprill 04, 2016

Täna... ehk kõik hea ei saa juhtuda ühel päeval

Ütleme sedasi, et tänane 4. aprill   on minu jaoks hea ja mitte nii hea päev.

Mõtlesin, et pigistan silmad kinni ja hoian suu lukus, kuid südame lahti muudele ja uutele väljakutsedele, aga näoraamatus juba märkatakse minu mitte kohal olekut. Nimelt, täna avati Riigikogus Eesti ja Soome suu ja jalaga  maalijate kunstnike näitus. Mina sain sellest näitusest teada mõni nädal tagasi  ja mulle ütles Mella, et minu jaoks ei jätkunud näituse pinda. See on ka põhjus, miks Riigikogu hoones ei esinda mina oma mõne maaliga Eestit. Alguses olin ausalt nukker. Nüüd arvan, et  täna polnud siis minu maalidele õige päev ega aeg Riigikogus.
Kõik õige tuleb täpselt õigel ajal!

Täna aga sain ühe probleemi lahendanud, mille oleks saanud lahendada ammu - ammu, kuid alati jäi kuidagi pooleli. Ju siis on praegu õige aeg. Sest on usutavasti õige aeg  ühe suure soovi täitumiseks.... Mis see on - saate õigel ajal lugeda :) Seni hoidke mulle varbaid ja pöidlaid, et see soov täide läheks!

Kommentaare ei ole: