reede, aprill 22, 2016

Kuressaare näitus tuleb ka NIIKUINII

Ma kohe ei saa muidu, kui pean ikka midagi sebima. See on tegelikult ammune algatus. Tänasest on asi kindel. Kuressaares Saaremaa Muuseumis toimub näitus 17.juunist 17.juulini. Avamine on kindlasti 17.juunil kl. 16.00. Täpsest kohast ei saanud praegu ise ka aru, aga mingi uus saal. Aga kuna on veel ligi 2 kuud aega, siis teen kindlasti edaspidi ka konkreetset ja täpset reklaami. 

Mul on kahtlane tunne - tegelikult olen lubanud osaleda ka juuni alguses Tallinnas festivalil "Puude taga on inimene". Ja kui nüüd veel Narvas ka midagi toimub, siis on minu oma selle aasta alguses tehtud plaan väga-väga edukalt täidetud. Niisugune plaanimajandus siis !

Ja ikkagi siit üks küsimus iseendale - millal mul siis jääb aega uusi maale maalida, või magada ? 

PS. Saaremaa sõbrad ja tuttavad, soovitage mulle head ja hea hinnaga majutuskohta.Kommentaare ei ole: